Offerte
Stap 1: Offertebezoek. Nadat de aanvraag binnen is gekomen voor het uitbrengen van een offerte, maken wij binnen 2 werkdagen een afspraak voor een bezoek. Mocht u overdag geen tijd hebben, dan maken wij 's avonds graag tijd voor u vrij. Tijdens dit bezoek nemen wij uitgebreid de tijd om alle wensen van de klant door te nemen wat met het werk te maken heeft. Verder zullen wij al uw vragen uitgebreid voor beantwoorden. Na dit bezoek kunt u binnen 10 werkdagen een gespecificeerde offerte van ons verwachten.

Stap 2: Beoordeling offerte. Nadat de offerte akkoord is bevonden, wordt de start datum van het project besproken. Ook bestaat er voor de klant ruimschoots de tijd om nog vragen te stellen over de offerte.

Stap 3: Werkzaamheden uitvoeren. Nadat de offerte is goedgekeurd door de klant plannen wij deze meteen in. Tijdens de werkzaamheden zal de schilder voor minimale overlast zorgen en het werk netjes opleveren zoals u van ons gewend bent. Doordat alles vast staat in de gespecificeerde offerte, zullen er weinig tot geen afwijkingen zijn. Mochten er tussentijds toch gebreken gevonden worden zullen wij dit in goed overleg met de klant geheel naar tevredenheid oplossen. Bij meerwerk volgt een nieuwe tussentijdse offerte.

Stap 4:Oplevering. De oplevering vindt plaats meteen nadat het werk voltooid is. Mochten er echter toch gebreken gevonden worden, dan zullen wij dit in goed overleg met de klant oplossen.

              
  Voor al uw Schilderwerk binnen en buiten, voor houtwerk, plafonds en wanden. Wij werken met hoogwaardige materialen. Lees meer...     Vraag gratis offerte
Klik hier
of bel:
06 54 71 60 25
 
             
(c)Copyright 2014 Santana Schilderwerken | design by Atlantis Media